Kort en goed, ik heb mij gisteren een beetje uitgesloofd. 's Middags heb ik vrij genomen van mijn werk en vervolgens stond ik de hele middag in de keuken. Een dag eerder had ik al de nodige boodschappen ingeslagen en het een en ander 'voorgebakken', dus kon ik in één keer door. Nu heb ik wel de nodige routine, maar vier grote pannen paëlla maken doet wel een aardig beroep op je logistieke vermogens.
Daarna even in de keuken kijken hoe alles werkte (fornuis, kookplaten, magnetron, waar stonden de bordjes enzovoorts). Gezellig gewerkt met de andere mensen van de barcommissie: Jacqueline, Paul & Paul en Marlies. Garnalen aangebakken, een en ander verwarmd op fornuis en in de magnetron en toen de loopgroepen terugkwamen kon men meteen aanvallen. Het viel wel in de smaak geloof ik.
Het is wel een beetje vreemd als je zo in die keuken staat en iedereen komt terug van de training, normaliter loop je ook altijd mee natuurlijk. Hopelijk kan ik snel weer aan de bak, en dan bedoel ik dit keer geen paëlla-bak.
Is er nog wat overgebleven? Ja, maar geen nood: de voltallige barcommissie kon voorzien worden van een flinke portie paëlla 'voor morgen' (inmiddels vandaag). Om het heugelijke feit te vieren dat het 1 november is.... (die tekening heb ik veertig jaar geleden gemaakt voor het personeelsblad destijds en leek mij wel bij deze dag te passen, vandaar...).
Ik zocht een foto van een klaproos en kwam hier terecht. Ik ben Singha uit Scheveningen.Robert Plant, weet je nog? We hebben veel info uitgewisseld destijds.
BeantwoordenVerwijderenIk vind je blog heel erg leuk! Groetjes, Singha.