donderdag 8 februari 2018

Winterdagen met prille lenteboden

Weinig blogberichten de laatste dagen; dat krijg je ervan als je niet hardloopt. Want hoe je het ook wendt of keert, mijn weblog gaat toch vooral over hardlopen.

Getraind is er ook niet de laatste dagen, als je de sessies in het krachthonk niet meetelt. Reden is een blessure die hopelijk niet van te lange duur is en 'ichsias' gerelateerd is. Daardoor pijn in het rechterbeen (vanuit onderrug uitstralend naar knieholte), dat bij hardlopen of te lang wandelen verergert, dus dat maar even achterwege laten.

Wat niet wegneemt dat ik wel elke dag een aardig stukje wandel met het fototoestel in de aanslag. Het weer was er, ondanks de vrieskou, mooi genoeg voor: uitgesproken zonnig en windstil. Hoewel je onderweg naar Bosjes van Pex en Westduinpark vooral de 'gangbare' huis-tuin-en-keuken vogels tegenkomt, kun je soms een aardig shotje maken. Een selectie van de oogst gaat hierbij.

Ben trouwens ook iets meer bezig met instagram, altijd leuk om daar foto's en afbeeldingen (o.a. van tekeningen en schilderijen) op te delen.


Geen opmerkingen: