woensdag 10 maart 2021

Wat moet ik met mijn blog in de lockdown

Niet alleen Hans Teeuwen zit er mee, ook voor mij is de invloed van de lockdown merkbaar, vooral op  het aantal posts dat ik hier plaats.
Veertien februari - bijna een maand geleden - was de laatste keer. Deze frequentie steekt schril af met het voor-corona tijdperk, toen ik vrijwel dagelijks een bericht plaatste. 

Helemaal gek is dat niet want ik loop weliswaar nog regelmatig een rondje - ca. drie à vier keer per week, maar zowel qua gevoel als omvang (hooguit 4 tot 8 km per keer) is dat niet vermeldenswaard. Ook omdat het lopen steeds stroever gaat. Wandelen doe ik wel maar steeds in de direct omgeving en op een gegeven moment ben je daar ook over uitgeschreven. Wel maak ik onderweg soms wat foto's die ik op facebook plaats.

Tja, en musea, bioscopen, theater, dierentuinen en stadstripjes: het zit er allemaal niet zo in met die lockdown. Hopelijk komen er betere tijden. Wat het weer betreft komen die zeker en dan ga ik ook buiten de regio wandelen. Met mijn fototoestel in de aanslag!

Wat schilderen betreft, ben ik de laatste tijd iets actiever. Als je eenmaal bezig bent, is het een fijne bezigheid. Op Instagram en Facebook plaats ik af en toe een resultaat. Niet iedereen hoeft het mooi of goed te vinden maar de behoefte om te delen blijft. Mijn laatste werkje staat hieronder.

Ben trouwens weer bezig, al gaat alles een beetje tussen neus en lippen door. 





Geen opmerkingen: