zaterdag 11 juni 2022

Ex(t)o-tisch dagje


Zo, de pinksterdagen zijn voorbij. Wij kunnen mooie zonnige dagen tegemoet zien, met volgende week zomerse temperaturen.

Nu was het vandaag al niet  zo gek, maar het aanvankelijke plan om naar het strand te gaan ging niet door. Eigenlijk had ik domweg een lui dagje, en ben alleen naar buiten gegaan om bij Blokker een strandstoeltje te kopen, wat boodschapjes te doen bij de buurtsuper en de hond (van de buurvrouw) uit te laten. En Okee, ook een paar keer in de tuin gezeten, het was warm zat.

Verder ben ik bezig geweest met het updaten van mijn website op Exto.nl. (vul bij 'Typ trefwoorden' de naam 'Gon Netscher' in). Gisteren kreeg ik te horen dat ik door de ballotage ben gekomen. Je bent dan a.h.w. 'geregistreerd' kunstenaar. Dat klinkt wel een beetje pretentieus, maar het is hoe dan ook een mooie stimulans om verder te gaan met schilderen.

Vandaag heb ik al wat afbeeldingen naar de site ge-upload en gegroepeerd, de komende dagen komt er nog meer bij.

Van hardlopen is niet veel gekomen deze week, op maandag en vrijdag na. Aan de coopertest afgelopen woensdag heb ik niet meegedaan - mijn benen voelden niet goed - maar donderdag kon ik er nog een uurtje hardlopen uitpersen, ook al ging dat niet van harte en had ik zware benen. Morgen in Delft maar weer eens een vijf kilometer proberen...

En daarna naar Parkpop? Oh nee, Malieveldpop. Of het dezelfde sfeer zal hebben als Het Zuiderpark valt te betwijfelen, maar goed. 



Geen opmerkingen: