donderdag 9 mei 2024

Aan de zijlijn


Vandaag een dagje Delft. In tegenstelling tot voorgaande jaren niet als deelnemer van de Golden Ten of de Golden Five, maar als toeschouwer. Want: altijd leuke sfeer daar op Hemelvaartsdag, en die loop - vandaag weer massaal bezocht met ca. 9000 deelnemers - behoort tot de aantrekkelijkste loopevenementen in de regio. Zeker bij mooi weer - en dat was zo vandaag.

Eerste actie ging richting Kobus Kuch voor een niet te versmaden koffie met een - als altijd - puik stuk appeltaart met harde korst en een copieuze toef slagroom. Was meteen mijn lunch...

Daarna wat rondgelopen waarbij ik de nodige bekenden tegenkwam, waaronder generatiegenoot Bert Gerritsma met zijn nichtje en neef met twee vrienden. Zij gingen allemaal voor 'de vijf'. Bert zou deze dag zijn jonge nichtje coachen bij haar eerste vijf kilometer.

Heb ook nog wat foto's gemaakt van de vijf kilometer (link hieronder).

Golden Ten (5 kilometer), een impressie (myalbum.com)

Maar het was niet het enige loopgebeuren de afgelopen dagen.

Baanwedstrijd Haag Atletiek (1500 meter)

Dan was er woensdagavond nog een baanwedstrijd aan de Laan van Poot. Dit in het kader van het HAAG111 klassement. Drie groepen gingen van start, variërend van minder snel, gemiddeld snel en heel snel. Afstand: 1500 meter.

Ook daar was ik bij met mijn fototoestel.

Haag Atletiek Baanwedstrijd (myalbum.com)


t blogje van vandaag bevat minder tekst 

Geen opmerkingen: