donderdag 10 november 2016

De overdracht


Het waren turbulente dagen, niet in de laatste plaats door de Amerikaanse presidentsverkiezing met de voor vrijwel iedereen verrassende uitslag! Ik ben noch Hillary, noch Trumpfan, maar laten we, nu laatstgenoemde op democratische (tikte bijna: dramatische) wijze is gekozen, niet te lang politiek-correct 'doorsippen' en gewoon afwachten hoe Trump zich als president ontpopt. En ook al is zijn overwinningsspeech ongetwijfeld voorgekookt, de toon was aanmerkelijk milder, en ook de centrale boodschap - samenwerking met iedereen - geeft hoop.

Tot zover de politiek! Nu 'Back to Sports'.

Zowel dinsdag als woensdag heb ik een stuk voor mezelf gelopen. Met op woensdag wat versnellingen (200-400-600 m) op de baan, maar er zat geen snelheid in. Misschien nog de naweëen van de LvM-loop. Wel nog wat krachttraining gedaan en 's avonds 'op de club' met 'de mannen van ons huisje' (er zijn tien huisjes) tijdens het trainingsweekend komend weekend wat afspraken gemaakt over vervoer, inkopen doen en dat soort zaken.

Gaat weer leuk worden! Of het net zo'n karaoke-achtige toestand wordt als een van de vorige keren valt nog te bezien, maar gezellig wordt het vast, met even na aankomst een gezamenlijke duurloop en op zaterdag een cross.

Geen opmerkingen: