zaterdag 7 mei 2016

Zomerse geneugten


Deze fraaie zomerdag in mei begon met uitlopen. Het werd een vrij lange rustige duurloop naar en door het Hyacintenbos, waar ik meteen wat foto's maakte. Via landgoed Ockenburgh liep ik weer terug naar huis, deels joggend, deels wandelend. Al met al zo'n 80 minuten


Na het ontbijt ging ik naar het krachthonk. Daar was het erg rustig, we waren met z'n vieren. Na het gerbuikelijke setje bankdrukoefeningen en wat getrek en geduw aan andere toestellen, dronken we thee in de kantine. Daarna ging ik naar huis waar ik een tijdje languit in de tuin in de zon heb gelegen.

Weer later voor de eerste keer dit jaar een paar uurtjes bakken op het strand, ter hoogte van strandpaviljoen De Kwartel, van half een tot drie uur. Daarna naar huis om mij om te kleden, waarna ik richting tuinfeest ging. Dat was in de sportliedenwijk langs de Monsterseweg, waar de huizen in een buitengewoon groene, bosrijke omgeving staan. In een van die huizen, of liever gezegd in de grote tuin van dat huis, gaven clubvrienden Pascale en Murat een feestje in verband met hun verjaardag.


Onder de genodigden waren veel leden van Haag Atletiek en het werd dan ook erg gezellig. Daar werkte het weer ook aan mee, dat kòn niet beter: de zon scheen de hele dag. Ideaal weer voor een BBQ, en er werd dan ook prompt gebarbecued. We lieten ons de vele lekkernijen, waaronder zalmwraps en hamburgers met uien, goed smaken. Pascale en Murat, bedankt!

Meer foto's van het aangename buitengebeuren (het leek op een franse vakantie-avond in eigen stad/land) staan hier....


Geen opmerkingen: