dinsdag 20 september 2016

Prinsjesdag uitgewuifd


Vanmorgen kort maar krachtig uitgelopen. Een half uurtje in stevig duurlooptempo. Duidelijk is dat de trailrun - ongetwijfeld omdat ik daar niet alles gegeven heb - niet voor onoverkomelijke naweeën heeft gezorgd.

De Nachtkoningin?
Verder was het Prinsjesdag. 's Middags, kort nadat de koning de troonrede had uitgesproken, fietsten we naar het Noordeinde. Mogelijk zouden we daar nog een glimp van het Koningspaar zien. We kwamen te laat aan, even over twee uur wat het moment van de balkonscène was. Er was dus geen doorkomen aan.


Maar even voordat het koninklijk gezelschap daadwerkelijk het balkon betrad om naar 'het volk' te zwaaien, haalde de politie enkele dranghekken weg zodat iedereen goed zicht op het balkon had, Ik heb zowaar nog een paar foto's kunnen maken.


Na dit 'wave' moment liepen we terug, pakten onze fietsen en reden via het Lange Voorhout naar de kermis. Daar hebben we even rondgelopen, Chloë won nog een tijgerknuffel bij het 'eendjes hengelen'. Die stond ze vervolgens niet meer af. In Paviljoen Malieveld deelden we een portie poffertjes en dronken er iets bij.

Daarna fietste ik naar een afscheidsreceptie van goede vriend Diederik, die met pensioen ging. Dat was zowel op de Beatrixlaan als gezellig.

Weer later naar huis en direct weer weg voor de redactievergadering van ons clubblad. Daar zijn de taken weer verdeeld voor (alweer) het laatste nummer van Haagse Bluf...

Geen opmerkingen: