maandag 3 augustus 2020

We're Running in the Rain


Na een veelbewogen weekend en een rustdagje gisteren had ik vandaag weer zin om te lopen. Op het programma stond een loopje met korte tempootjes (10 x 1 minuut) in Meer en Bosch.

Buienradar gaf het al aan: vooral in de regio Den Haag regende het dat het goot. Dat was al zo op het moment dat ik mij hardlopend naar Tons huis begaf. Maar ik had mijn lievelingsjackje aan met goed sluitende capuchon, dus wat maakt het uit. De temperatuur was natuurlijk okee.

Toch bij Ton even gewacht tot de ergste regen voorbij was - de tijd ingevuld met koffie drinken - maar echt droog zou het niet blijven, dus na twintig minuten gingen we op weg. Met z'n drieën ditmaal, want Pierre doet even rustig-aan wegens een lichte blessure.

Hoe dan ook, we hebben heerlijk getraind, de tempo's gingen gesmeerd. Wij lieten ons niet van de wijs brengen door het dreigende onweersgerommel en na afloop meteen doorgelopen naar huis. Goede start van een - weliswaar regenachtige - maandag!


(Kon niet zo snel een hardloopfoto vinden waarop ik in de regen liep. Dan maar deze, hoewel die niet echt actueel kan worden genoemd.....).

Geen opmerkingen: