vrijdag 22 april 2022

Paasdagen in een notendop


Naar de bollen, naar die prachtige bollen...

Weinig tot niet hardgelopen de afgelopen week (onder meer vanwege een lichte blessure), maar wel genoeg gedaan. Vorige week (16 april) leek het mooi weer om te wandelen, dan ben je toch in beweging. Naar de (bloem)bollen, dat leek mij wel wat maar ik ben wel vaker naar De Keukenhof geweest, dus nu maar eens een andere route. 

Ik ging met de bus vanaf Den Haag CS naar Noordwijk, van daar uit was er volgens OV Reiswijzer overstap mogelijk op een bus (lijn 90) naar Noordwijkerhout, maar vanwege het tijdelijk opheffen van die halte ben ik maar gaan lopen. Dat ging n 'all the way' via de boulevard en aansluitend door de duinen naar Noordwijkerhout. Daar aangekomen, heb ik mezelf op ijs getracteerd en na enige tijd kwam ik langs de bollenvelden.

Link naar de foto's hier!

Even voor thuiskomst kwam ik ten val bij de tramhalte - kennelijk bleef ik met mijn schoen haken achter een opstaande tegel - maar de schade bleef beperkt tot enkele schaafwonden op voorhoofd en knie.



Eerste Paasdag ging in betrekkelijke rust voorbij: ditjes en datjes in en rond het huis en genieten van het mooie weer in Voor- en Achtertuinië. Tweede Paasdag hadden wij de brunch in familieverband. Daarna gingen we met z'n allen naar het strand bij Strandtent 14 (Kijkduin) om te chillen en voor de kinderen was ook ruim voldoende speelgelegenheid.

Dinsdag 19 april combineerden wij 'oppasdag' met de verjaardag van Hanne. Dat hebben wij later in de middag/vooravond met een etentje in Restaurant Madestein gevierd! 

Woensdagochtend weer naar het krachthonk. Het was druk op de sportvelden en de atletiekbaan rondom, het was kennelijk een sportdag voor diverse scholen.

En donderdag 21/4 naar De Posthoorn, waar ik had afgesproken met oud-collega Henk Recourt en zijn vrouw Heleen. Vorig jaar had ik ze voor het eerst sinds vijftig(!) jaar weer gezien, toen ging ik bij hen op bezoek in Wassenaar waar zij nu wonen. We hadden toen afgesproken elkaar zo nu en dan te zien. Het was weer gezellig en geen gebrek aan gespreksstof! 


Geen opmerkingen: