woensdag 19 oktober 2011

Blackberry back!

Toegegeven, het is wat flauw en ook een beetje mosterd na de maaltijd, maar bij de problemen met de blackberry - inmiddels opgelost, de bezitters zijn weer online - zong onwillekeurig onderstaande liedje door mijn hoofd.


Het is een 'Gouwe Ouwe' van The Move. Misschien is het ook een beetje een leeftijdskwestie dat herinneringen steeds sterker worden naarmate je ouder wordt. Overigens leverde een andere hitsingle van The Move, "Flowers in the Rain", de groep nog veel problemen op destijds. Op de platenhoes stond namelijk een cartoon afgebeeld waarop men de toenmalige Minister President Harold Wilson in bed zag liggen met zijn secretaresse Marcia Williams. Wilson daagde de groep voor het gerecht en won, waarop de groep alle kosten en royalties verkregen door die song, (die anders naar de componist Roy Wood waren gegaan) moest afdragen aan een goed doel.

Overigens vielen de problemen bij de blackberry in het niet bij de migratieproblemen van Weblog.nl, want die zijn na anderhalve maand - of is het alweer langer? - nog steeds niet opgelost, maar daar lees je weinig tot niets over. Het hemd is nader dan de rok...

Voor de rest: beschouw dit bericht maar als een tussendoortje, er valt weinig te vertellen. Of veel, maar dat lijkt mij minder interessant voor de lezer, is allemaal werk-gerelateerd. De komende dagen staat er wel weer wat op stapel.

Geen opmerkingen: