donderdag 6 november 2014

Tussen cranberries en mosselen in...


Gisteren, woensdagavond, was voor mij de eerste training na de Berenloop. Er stond een duurloopje van pakweg 80 minuten op het programma met twee series van 6-4-2 minuten 'in 15 km. tempo'. Het was ook de eerste avondtraining die in volledig donker werd afgewerkt. De tijd vliegt... over anderhalve maand gaan de dagen weer lengen!


Wij liepen ditmaal dus allemaal in lichtgevende kledij, al dan niet met zo'n arm- of polsbandje met (knipper)licht. De route ging via de villawijk langs de Machiel Vrijenhoeklaan naar Kijkduin, vervolgens een eindje door bungalowpark Ockenburgh en weer terug. Gewoon lekker getraind, ditmaal onder leiding van Sanne (Groep 7 heeft een grote trainersdichtheid :-)).


In de kantine even met de mensen van onze 'Burgh Haamstede groep' wat praktische zaken besproken met het oog op het komende (trainings)weekend. Wie rijdt met wie mee, hoe laat vertrekken wij, waar gaan we boodschappen doen, dat soort zaken. Gaat hoe dan ook gezellig worden, tenminste, die trainingsweekenden waar een groot aantal clubleden aan deelneemt zijn dat altijd.

En zaterdag wordt er een - naar verluidt zeer pittige - cross gelopen, de Mosselloop. Het is niet erg lang (6 kilometer) maar het zal zwaar genoeg worden. En vrijdagmiddag begint waarschijnlijk met een rustig duurloopje door de duinen, dus er wordt komend weekend - naast 'socializen' - wel wat gedaan...

Geen opmerkingen: