zondag 28 december 2014

Toch nog een winters staartje van het jaar...
Ook ik heb vandaag nog een stukje (45 minuten) hardgelopen. Was wel lastig, want bijna overal lag opgevroren sneeuw, vooral op stoepen en straten. Dus heel voorzichtig gelopen en vooral de weinige sneeuwvrije stoepen belopen.

Thuisgekomen, omgekleed, nog wat gelezen en daarna weer naar buiten. Want ondanks de kou is het toch zonde om binnen te zitten, per slot van rekening scheen de zon volop. Via duinen en strand (had niet gedacht dat er overal zóveel sneeuw lag) ben ik naar Kijkduin en vervolgens naar de grootste kruidenier van ons land gewandeld op 'de Sav'.Onderweg wat plaatjes gemaakt. Op de bovenste foto zag ik thuis pas hoe er eendrachtig gewerkt werd aan wat de grootste 'brandstapel' ter wereld moet worden. Dit om in het Guiness Book of Records te kunnen worden vermeld...

Foto: Chris Zaal
Ondertussen wel bedacht dat we op tweede kerstdag 'gemazzeld' hebben met de kerstcross: toen was er nog geen spatje sneeuw en waren de paden beter beloopbaar dan vandaag... Nieuwe foto's van de cross staan trouwens op de site van AV Sparta!

Geen opmerkingen: