dinsdag 28 april 2015

The Colours Of Spring


Een korte update met meer plaatjes dan praatjes. Er viel genoeg te fotograferen het afgelopen weekend. Over ons bezoek aan Delft zaterdagmiddag, en dan met name aan de Botanische Tuin, kan een verwijzing naar deze link volstaan. Immers, de meeste lezers van dit weblog kennen Delft op hun duimpje en voor hen biedt deze stad weinig echte verrassingen meer. Alhoewel, het blijft steeds leuk om er af en toe te wandelen, te shoppen of een terrasje dan wel museumpje 'te pikken'.

De dag daarop was de Omloop Noordwijkerhout. Daar heb ik in mijn vorige post al over geschreven. Hierbij enkele foto's van omgeving en randgebeuren. Ook weer lentekleuren!


En last but not least: Koningsdag 2015! Zoals altijd weer enkele vrijmarkten afgestruind, in ons geval eerst de Thomsonlaan. Daar het enorme bedrag van één euro uitgegeven voor zes boekjes. En uiteraard kom je steeds kennissen tegen, we laten het 'name droppen' maar achterwege.

Later fietsten wij naar de Frederik Hendriklaan, 'de Fred' zoals die laan bij ons ook wel wordt genoemd. Wij hadden daar met onze dochter, schoonzoon en kleindochter afgesproken.

Na eerst bij 'Beans & Bagels' koffie te hebben gedronken met 'iets er bij', brachten we een kort bezoek aan de kermis op het Frederik Hendrikplein. Na enkele vergeefse pogingen te hebben ondernomen een knuffeltje voor Chloë te scoren, maakten wij de gang langs de vele uitstallingen van oude en soms heel aardige 'meuk'. Bij terugkomst op de kermis 'won' Chloë toch nog een set gele badeendjes bij het 'touwtje trekken'.


Ook de Koningsmarkten zijn traditioneel bonte, kleurrijke evenementen, al overheerste het oranje uiteraard. Gek eigenlijk, zelf behoort oranje, zacht gezegd, niet tot mijn favoriete kleuren, maar het is en blijft onze nationale kleur, symbool van verbondenheid. Hier nog wat foto's van de vrijmarkten!

Geen opmerkingen: