vrijdag 15 mei 2020

In beweging



Even een update van mijn hardloopactiviteiten. Niet zo interessant voor de lezer, maar dit weblog fungeert tevens als looplogboek, vandaar toch maar vermelden.

Ik was dus geblesseerd maar het gaat met de dag beter. Zondag 10/5 (Moederdag) was een rustdagje en we kregen visite. Maandag ging ik direct na het opstaan naar buiten om een stukje hard te lopen. Amper een kwartiertje, gevolgd door twintig minuten joggend ijsberen door de huiskamer. Dinsdag heb ik twintig minuten buiten gelopen en woensdag (gisteren) voor de eerste keer sinds de blessure weer bijna een uur hardgelopen, met drie voorzichtige versnellingen van pakweg een minuut.



Vandaag (vrijdag dus) was weer anders: 's ochtends vroeg een stukje gewandeld, wel al in hardloopoutfit, naar de Bosjes van Pex en aansluitend enkele foto's gemaakt van de natuurvriendelijke bermen aan de Machiel Vrijenhoeklaan.
   

Later deze vrijdagochtend weer een half uurtje hardgelopen en 's middags ongeveer twintig kilometer gefietst, op mijn dooie akkertje. Ik had geen speciaal doel, gewoon een stukkie peddelen. Maar al trappende kwam ik toch in Wateringen terecht en van daaruit ging het via een omweg naar Kwintsheul. Vervolgens via Hollewatering en De Uithof terug naar huis. Tijd geleden dat ik zo lang achter elkaar heb gefietst, maar wat is lang. De fotocamera ging weer mee uiteraard.

 

Update 16/5: zojuist drie kwartier gelopen, 30 minuten 'thuis' en een kwartier buiten (Stokroosveld en Bosjes van Pex).

4 opmerkingen:

Annelies en Peter zei

Goed bezig Fred. Lekker in beweging blijven. Er zijn op dit moment toch geen hardloopevenementen in de regio. In september weer kippie fit

Fred van der Gon Netscher zei

Zo is het maar net Annelies en Peter! En als we weer het krachthonk in gaan, zal de ventilatie toch goed geregeld moeten worden denk ik zo. Maar voorlopig maar lekker 'voor onszelf' lopen en/of fietsen!

Etna zei

Wederom super foto's!

lbexpert zei

Leuke foto rapportage weer.