dinsdag 26 mei 2020

Piervitofre door de bochten


Het werd een lange dag gisteren, niet in de laatste plaats vanwege het vroege opstaan (om half zes op de fiets naar Kijkduin) en ook weer het laat naar bed gaan, om 01:00 uur vandaag.

Na eergisteren (zondag) een half uur netto (bruto bijna 50 minuten) te hebben gelopen, volgde een pittige training op maandagmiddag met de informele/officieuze Groep Piervitofre. Dat viel niet mee, op het programma stonden drie versnellingen van 7 minuten.

Ook ditmaal ging de route via Meer en Bosch. Na een korte warming up (inlopen en enkele oefeningen) gingen we van start. Zeven minuten, dus we probeerden niet al te snel te lopen maar toch zo snel dat praten moeilijk werd.

Pierre heeft goed doorgetraind gedurende corona en liep vlotjes, om niet te zeggen snel. De overige drie volgden op enige - en op het laatst respectabele - afstand. Minder snel gaat mijn afvallen en dus ook het lopen maar ben blij dat ik het 21 minuten (3x7 min.) heb kunnen volhouden: de achterstand op de overigen bleef beperkt. Bij Ton hadden we de nazit - op afstand, in geventileerde ruimte en met koffie. Bij de volgende sessie gaan we weer voor de kortere tempo's.

We blijven bezig!