zaterdag 9 juli 2022

Wat stampen wij lekker hè?

Het begint waarachtig een beetje op serieus trainen te lijken. Afgelopen woensdag met de groep van Carel een duurloop door (vooral) de duinen volbracht, met twee keer 15 minuten in een iets lager dan wedstrijdtempo. Is dat zoiets als duurloop 3,5?  Hoe dan ook, het ging wonderwel.

Vandaag, vanmorgen liever gezegd, op uitnodiging met de groep van Mulay meegetraind. Mulay was er echter zelf niet bij, Mattijs nam de honneurs waar. Overigens was de groep wel heel klein vanmorgen: Mattijs, Marlon, Jan Groeneveld en ik zei de gek.

Wij vertrokken vanaf tennispark/uitspanning Berg en Dal, via de Bosjes van Pex en later Bosjes van Poot liepen we naar de voormalige lokatie van de Norfolk Line, waar nu een gigantisch wooncomplex is verrezen. Daar gingen we het strand op en liepen richting Kijkduin. Bij De Fuut naar boven waarna we in de duinen over sterk geaccidenteerd terrein met de nodige klimmetjes en zandpaden circa tien minuten gingen 'trailrunnen'.


Rechtop lopen Fred! (Foto Marlon Voorn)

Het werd al met al een rustige duurloop van circa anderhalf uur, met veel afwisseling in het parcours: straat, duinen, zand- en paardenpaden, strand en af en toe een stevig klimmetje. Ook nu kon ik de - letterlijk en figuurlijk grote - jongens bijhouden, zolang er geen tempo's worden gelopen lukt dat nog wel. 

Op het strand was een passerende dame zo aardig om een foto van ons groepje te maken. 

Nieuwe line up van The Beach Boys

Na afloop van de training wat bijzondere rek- en strekoefeningen gedaan, waarna we op het buitenterras van Berg en Dal gingen chillen onder het genot van koffie/thee/appelgebak met slagroom/warme chocolademelk al dan niet met slagroom/


Geen opmerkingen: