dinsdag 20 september 2011

Eerste Kijkbuis-loop te Hilversum

Er lijkt beweging in te komen, in de migratie van weblog.nl, maar de afgelopen weken slaakte ik al meer de verzuchting: 'Eindelijk!' Vervolgens waren er weer problemen, dus we wachten maar weer af, zij het nu wel met iets meer hoop dat het goed gaat komen.

Tussen de middag is er weer gelopen, ditmaal met mijn waarde collega's Ruud en Siebrand. Als alles goed gaat gaan wij volgend jaar gedrieën de marathon van Berlijn lopen, maar dat is nog ver weg. Ditmaal gewoon het bekende rondje van ca. 7 kilometer door Hilversums dreven.
Daar maakt de natuurbrug over de Crailose heide deel van uit, en naderhand werd er nog een element aan het vertrouwde rondje toegevoegd, namelijk de nieuwe traverse (door ProRail tot 'Kijkbuis' gebombardeerd) die al een maandje in gebruik is maar op 15 september officieel werd geopend.

Aan deze eerste officieuze Kijkbuis-loop deden dus drie mensen mee. Wel een aardig klimmetje naar boven, drie trappen op, vervolgens door 'de koker' naar het andere uiteinde rennen en daar weer naar beneden. Van daaruit was het nog maar een klein stukkie via het Mediapark naar ons pand.

1 opmerking:

Jacqueline zei

Leuk ook dat "testbeeld" in de "kijkbuis".