donderdag 29 november 2012

Snipper dan snip

 
Ik was nog snipper dan snip afgelopen woensdag (gisteren dus), en nu ik achter de PC zit om deze woorden in te kloppen is het niet veel beter geworden, integendeel. Koppijn, bloedneus, gisteren de godganse dag niezen en snuiten, vandaag weer vrees ik, ach, het hoort bij het seizoen zullen we maar zeggen. Maar er was geen koorts dus heb ik zowaar gelopen. Niet met de groep, maar voor mezelf.  Een eenvoudig duurloopje in een normaal tempo.ca. 6 minuten per kilometer. En dat ging best, 50 minuten, maar eenmaal thuisgekomen begon het niezen en snuiten weer.
 
 
 
 
Toch lukte het mij nog om mij rond 21.00 uur naar de club te slepen. Op de fiets, via de Savornin Lohmanlaan omdat ik wat flapjes wilde pinnen. Nee, geen snippen, zou wel bij de titel van deze post passen maar die zijn niets meer waard, tenminste, je kunt er niet meer mee betalen (voor het geval je dat nog niet wist). Op de club was het gezellig, een groot deel van Groep 5 stond aan de vaste ronde tafel tegenover de bar. Peter, Cor, Wim, Anja, Ilse en Eveline. Laatstgenoemde vond dat ik er druilerig uitzag en zo voelde ik mij ook. En ook voelde ik mij wat asociaal om met mijn verkouden kop aan te schuiven, maar men vond dat geen probleem. Vooruit dan maar.

Weer later aangeschoven bij het tafeltje met onder anderen Ruud, André, Arne, Lodewijk en Frank. Over koetjes en kalfjes, maar vooral over sterrenstelsels en andere existentiële onderwerpen geboomd. En over de Duinstrandloop aanstaande zondag, een korte (8,6 km) maar zware loop met een aantal steile duinklimmetjes en strand in het parcours. Het zal mij benieuwen: ondanks mijn verkoudheid probeer ik wel mee te doen.


1 opmerking:

Hans zei

Beterschap en voorzichtig aan Fred