dinsdag 1 juli 2014

Naweeën...

Naweeën van de 6-uurs estafette. Eigenlijk vallen die best mee, maar bij de maandag-avond training zei mijn lichaam: "Maak het niet te gek!" En, gehoorzaam als ik ben, heb ik het niet te gek gemaakt.

Ilse nam deze avond de trainers-honneurs waar. Er stond een duurloopje op het programma met daarbinnen enkele kortere tempo's, driemaal 5 x 30 seconden. Moet te doen zijn, zou je zeggen. En het was ook te doen, ware het niet dat de beenspieren als het ware vroegen om niet te forceren. Dus haakte ik na twee series af en liep rustig terug naar huis. Al met al toch zo'n zeventig minuten gelopen.

Inmiddels staan er aardig wat foto's van de 6- en 9 uurs estafette online. 'Aardig wat' is zelfs een eufemisme. Annet Snijder heeft 95 foto's gemaakt, en Peter Pronk bijna 800 foto's.

Uiteraard vinden wij, als Groep 5, de foto waarop beide Groep 5 teams (Hartmannen en Hartvrouwen 1 (de winnende 6-uurs ploeg) en Hartmannen en Hartvrouwen 2 (officieel vijfde, heel mooi al vragen wij ons af of dat niet vierde of zelfs derde had moeten zijn) gebroederlijk/gezusterlijk bijeen staan de leukste!

Bovenste rij v.l.n.r.: Joeri Borgstein, Eric Pontier, Ellis Stolwijk, Hans de Putter en Fred van der Gon Netscher
 Onderste rij v.l.n.r.: Eveline van Leeuwen, Chris Rous en Marianne Nijmeijer


Geen opmerkingen: