dinsdag 19 augustus 2014

Cloudbusting


Vandaag alles bij elkaar veel gewandeld. Vanmorgen vroeg gepoogd om nog wat bramen te plukken, maar zonder veel succes: een handjevol rijpe bramen was de oogst. De meeste bramen zijn verpieterd door de regen.

Later in de ochtend van huis naar het Gemeentemuseum Den Haag gewandeld, en naderhand ook weer wandelend terug want steeds miste ik een bus of tram. In het museum is onder meer een interessante (want afwisselende) zomerexpositie met divers werk van uiteenlopende kunstenaars.Bezoekers konden aangeven welk kunstwerk hen het meeste aansprak, dit op het toegangsticket noteren en bij de uitgang in een soort stembus deponeren.

Meer plaatjes van de zomerexpositie en een aantal van de vaste expositie hier.


En 's avonds nogmaals een wandeling gemaakt, ditmaal weer eens door de duinen. Dat was tussen acht uur en half tien, je gaat nu goed merken dat de zon eerder ondergaat. Het nazomert. Het geeft wel mooie wolkenluchten te zien, het leek alsof Kate Bush en Donald Sutherland in de duinen bezig waren. Met die wolkenmachine bedoel ik.

Nog meer wolkjes hier...


Oh ja, mevrouw Bush (ook alweer 56 jaar) is weer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw album en een tournee. Doe geen moeite, alle kaarten waren binnen tien minuten uitverkocht. En dan, àls het je al gelukt was om tickets te verkrijgen dan had je even de plas moeten oversteken... 

Geen opmerkingen: