dinsdag 9 mei 2017

Koninklijk trailherstel


De Koning van Spanje heeft er wel ingehakt. Wij hadden het letterlijk en figuurlijk 'op onze heupen'. Gisteren liet Eveline weten dat zij de maandagtraining aan zich voorbij liet gaan, hetzelfde gold voor mij en Ilse. Yvette, die tijdens en kort na het volbrengen van de 44 km trailrun 'helemaal blij' was, mailde een dag later dat zij zich voelde als een bejaarde die zojuist door een vrachtwagen is overreden. Wat, zo stel ik mij voor, niet echt een prettig gevoel is.

Ben weer een beetje aan het schilderen geslagen, ben er te lang uit naar mijn zin. Vanmiddag heb ik ook een stukje 'uitgelopen' en dat ging redelijk. Wel heel rustig natuurlijk en zeker véél rustiger als in die droom vannacht, waarin ik tijdens een loop opeens 'het licht zag' en onwijs hard begon te rennen. In tegenstelling tot de dagelijkse realiteit, zakte ik niet in, integendeel, ik ging steeds harder maar op het laatst voelde ik dat 'snelle Ellis' mij inhaalde. Op dat moment werd ik wakker.


Wel heb ik later op de dag een wandeling van anderhalf uur gemaakt, met de camera in de aanslag. In de Bosjes van Pex en in het Westduinpark hoorde ik veel vogels zingen zoals onder meer Zwartkop(tuinfluiter), Winterkoninkje,Pimpelmees, Staartmees, Tjif Tjaf, Nachtegaal, Zanglijster en Merel.  Maar het was heel moeilijk om er een te spotten.


Oh ja, de fotografen van Sportograf hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk deelnemers aan de trailrun op de gevoelige scandisc te krijgen. Zelf ben ik ook aardig wat keren gefotografeerd. Van de gemaakte foto's heb ik er twee geselecteerd.

Geen opmerkingen: