maandag 9 april 2018

Aan de zijlijn in Rotjeknor

Zo, de marathon zit er weer op! In 4 uur en 16 minuten gefinishd. Het was zwaar. Haha, grapje. Dat was in 2009, de laatste keer dat ik een marathon liep. Momenteel loop ik niet eens een deuk in een pak boter. Ook toen was de tijd niet opzienbarend, al is het een feit dat ik - toen en nu - nog rotter dam.

Nadien ging ik wel elk jaar naar Rotterdam, maar dan als toeschouwer. Dit jaar ook, met Jan Groeneveld die dat ook leuk vindt: lopen en kijken naar lopen. Zoals steeds gingen wij op het 41km punt staan waar wij de eindeloze stoet lopers aan ons voorbij zagen gaan. Aan de andere kant zag je marathonlopers in tegenovergestelde richting uit een viaduct komen, dat waren de lopers die op dat moment zo'n 27 kilometer hadden gelopen dus nog 15 kilometer moesten doorbikkelen.

Bij het maken van foto's heb ik mij beperkt tot lopers die ik (her)kende, de meesten van onze club. Ik heb geprobeerd deze hieronder te plaatsen. Lang niet elke clubgenoot heb ik kunnen spotten maar ongetwijfeld zijn ze allemaal door een of meer van de vele professionele fotografen vereeuwigd.


Geen opmerkingen: