woensdag 1 september 2021

Nazomerse bewegingen


Jonge edelhertman neemt een modderbad

Sportief gezien werd deze augustusmaand dinsdagochtend afgesloten met een duurloopje. Een van de weinige de afgelopen tijd. Na een kleine veertig minuten in het krachthonk te hebben gestoeid, trok ik de hardloopschoenen aan. Ik liep, weliswaar met de rem er op (met benen die nog niet waren hersteld van de testloop op zaterdag) vanaf de Laan van Poot via straat, duinen, strand en wederom duinen tot een stuk voorbij Kijkduin. En weer terug via het Westduinpark naar het sportpark Laan van Poot. Al met al 80 minuten (netto).

Vandaag (woensdag dus) een flink stuk gewandeld ter voorbereiding van een wandeling met het wandelgroepje (De Doornvogels) komende zaterdag. Leidraad is de NS-wandeling Den Haag-Meijendel. De fiets bij Paviljoen Malieveld geparkeerd, en langs de Koekamp (zonder koeien maar met herten), door het Haagse Bos en Clingendael de Rijksweg over. Dan het pad gevolgd langs de Amerikaanse Ambassade en bij Wassenaar het viaduct over. Meijendel heb ik niet gered door tijdgebrek en andere bezigheden

Het 'voorlopen' was wel zinvol want onderweg kun je zomaar een verkeerde afslag nemen en dan klopt de hele routebeschrijving niet meer. Dus we kunnen zaterdag meteen de goede weg volgen!

Geen opmerkingen: