woensdag 11 januari 2012

Varia

Het waren drukke dagen maar ook dagen waarin geen dingen gebeurden die uitgesproken 'blogwaardig' waren. Wel kan ik melden dat mijn oude blog min of meer 'terug' is maar ik durf daar nog niet ondubbelzinnig naar te verwijzen. Zelf heb ik nog wat moeite met de lay-out daarvan, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Hoe dan ook zal ik daar de komende dagen, misschien zelfs weken, nog flink aan moeten te sleutelen. Wel is dat blog via een smartphone beter leesbaar dan het onderhavige, vooral vanwege de smalle rechterkolom waarin de blogberichten worden geplaatst. Maar ja, ik ben zelf niet zo dol op zo'n smalle kolom. Nou vooruit, toch maar even de link: http://www.fredgonn.weblog.nl/ . Het voordeel is wel dat het archief (vanaf 2004) weer terug is, al ontbreken er hier en daar nog afbeeldingen. We zijn er nog niet!

Voor der rest heb ik de afgelopen dagen telkens een stukje gelopen. Zondag, daags na de zware oliebollencross, een uurtje, maandag een half uurtje (omdat mijn zwager bij ons logeert en kwam mee-eten ben ik niet gaan trainen met de groep) en dinsdag eveneens een half uurtje, tussen de middag in Hilversum, samen met collega Siebrand.

Ook wordt het een weekje van vergaderen, zo was er gisteravond een bijeenkomst van de redactiecommissie van het jubileumboek, en donderdag wordt er vergaderd over het clubblad, dus er is werk aan de winkel. Vandaag (woensdag) wel weer lopen bij de club, al ben ik flink verkouden (veel hoesten en zo), dat had ik dus kennelijk afgelopen zaterdag, tijdens de Oliebollencross, onder de leden. We zien wel hoe het gaat.

3 opmerkingen:

Jacqueline zei

Het blijft een "gedoe" met weblog.nl. Mijn berichten staan allemaal dubbel vermeld *zucht*, dus ik blijf nog even bij wordpress.com.

Anoniem zei

Zag je vanavond staan Fred, maar je hebt het niet laat gemaakt volgens mij. Ik heb nog even bij Anja en Partick enzo gehangen. En mag ik de groeten doen?

Bij deze de groeten aan Anja.

Ruud van A.

John zei

Als je alle content over kunt zetten naar blogspot, zou ik weblog lekker links laten liggen. Wat een prutsers!