dinsdag 17 december 2013

Loslopen in ruim 80 minuten

Vluchtend voor de Meeuwen naar de Makrelen met Ellen en René... 
(foto Henk Kop)
Maandagavond waren wij (Groep 5) met z'n zevenen: Ilse, Eveline, Ellis, Yvette, Arne, Hans U. en Fred. Eigenlijk met z'n achten als wij Wim meetellen. Niet zo'n hoge opkomst maar aan het weer heeft het zeker niet gelegen: het was ongelofelijk zacht voor de tijd van het jaar, een graad of tien.
Op het programma stond een duurloop in een redelijk pittig tempo, pakweg dl. 2/3. Deze kwam uiteindelijk neer op 80 minuten netto. Gegeven de duisternis - over een paar dagen is alweer de kortste dag van het jaar - liepen wij vooral over straat, via onder meer De Savornin Lohmanlaan, Groen van Prinstererlaan en een stuk Loosduinen naar Ockenburgh, van daaruit via Kijkduin het laatste stuk door de duinen terug naar Laan van Poot. Daar haakte ik af.

Hoewel er nog wel iets voelbaar was van de Meeuwen en Makrelenloop ging het toch goed, en omdat ik lopend naar de club was gegaan en eveneens lopend weer naar huis terugliep, zal ik ruim anderhalf uur onderweg zijn geweest.

De laatste 500 meter... (foto Nico Kruijskamp)
Verder niet zo veel te melden. Wel nog een paar fotootjes gespot op de site van AV Sparta en Haag Atletiek, maar ook de site van de Meeuwen- en Makrelenloop moeten we de komende dagen in de gaten blijven houden want er worden nog vele, vele foto's verwacht.

Geen opmerkingen: