maandag 9 december 2013

Het uitlopen liep uit de hand...

Foto Herman Cramwinkel
Maandag 9 december: toch maar even uitlopen. Als dat al ging lukken, met de Duinrell-cross nog in de benen. Maar met de blik op de toekomst gericht moest er ook weer eens een duurloop van meer dan 90 minuten worden gelopen. Dus ging ik de deur uit met de mededeling: "Ik zie wel, misschien ben ik binnen een half uur terug maar het kan ook langer worden". Het werden uiteindelijk in totaal 135 minuten, dus twee uur en een kwartier. Wel in een rustig tempo uiteraard, maar dat hoef ik waarschijnlijk niet eens te vermelden.

Omdat komend weekend de Meeuwen- en Makrelenloop is, wilde ik die duurloop niet later in de week doen en ook niet vlak daarna, het zou dus òf maandag òf dinsdag moeten worden. Het werd dus vandaag. De route - moet toch mijn Garmin weer eens opladen - ging als volgt: rondje Pomonaplein, daarna via de Zonnebloemstraat naar de Laan van Poot, rechtsaf en aan het eind naar links. Dan via het veld de duinen in tot aan Kijkduin en daar naar beneden en door tot aan de afslag crematorium, waar ik naar boven ging en via het bospad rechtsaf landgoed Ockenburgh opging. Paar rondjes daar gelopen en daarna via het pad naar de weg langs de puinduinen en via de rotonde aan het eind van de Machiel Vrijenhoeklaan de duinen in tot aan het punt dat het pad naar beneden gaat naar de Monsterseweg. Via deze weg ging ik terug met wederom een rondje Ockenburgh via onder ander het Hyacintenbos, daarna terug en via Meer en Bosch en Laan van Meerdervoort terug.

Pffft, ben je er nog? Nee natuurlijk niet en gelijk heb je...

 
Het ging best goed, geen last van de benen gehad, maar eenmaal thuis moest ik wel eventjes herstellen. Daarna weer aan de slag met het helpen versieren van de kerstboom! Dit onder het genot van warme chocolademelk met slagroom en een speculaasje. Past bij het wintersfeertje. Het is alleen geen winterweer, integendeel, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg! Een van de voordelen van het grote nadeel dat broeikaseffect heet. Lichtjes in de boom, daarna de ballen en de slingers. Hij staat nu!

Voor de liefhebbers heb ik nog een Depeche Mode filmpje op dit blogje staan, een van de filmpjes die ik vanaf het balkon heb geschoten (ik zal bepaald niet de enige zijn geweest). Enjoy the Silence! Maar als je echt van de stilte wilt genieten zou ik 'm niet aanklikken :-)...

Geen opmerkingen: