dinsdag 8 maart 2016

CPC en de laureaten van Groep 7


Ik loop een beetje achter met mijn muzikale herinneringen. Dat komt door alle commotie rond de CPC en de plezierige nasleep daarvan, zoals het etentje van afgelopen zondag en dat van gisteren.

Maandag was een hersteldagje en tevens 'opa en oma' dag in Ypenburg. We hebben toen een lange wandeling gemaakt naar en door het Bieslandse Bos, wat geen straf was want de zon scheen de hele tijd en krijgt steeds meer warmte.

Gisteravond was het etentje van 'groep 7' bij La Galleria in Kijkduin. En evenals het Groep 5-etentje was ook dit weer een erg gezellig gebeuren, bovendien is er prima gegeten, pizza of pasta, er was keus genoeg.


Naast trainer Arie sprak de senior van het gezelschap, Henk Moesman, het 20-koppige gezelschap toe. Ondanks zijn 75 jaar spreidt Henk nog steeds een jongensachtig enthousiasme en sportieve gedrevenheid ten toon. Van tevoren was hij er speciaal voor gaan zitten en had van alle aanwezige - en enkele niet aanwezige - groepsleden de tijden genoteerd en daarbij aantekeningen gemaakt voor een bloemrijke speech.Het werd een positieve evaluatie waarbij een ieder in de denkbeeldige bloemetjes werd gezet maar bij één persoon in letterlijke zin, Alice, die als 60 plus dame een fraaie 1:51' had gelopen.

Maar ook anderen van onze groep hebben - hetzij bij de 10 km, hetzij bij de 21.1 km - persoonlijke records gelopen, zoals Berry, Lydia en Sylvana.

De grootste verrassing, niet in de laatste plaats voor Henk, kwam toen Arie ging speechen. Daarin kwam onder meer naar voren dat Henk bij het NK halve marathon een derde plaats in zijn categorie heeft behaald. Wat betekent dat HAAG Atletiek niet alleen een 'zilveren dame' heeft (Janna van Dijk werd tweede dame bij het NK halve marathon bij de senioren) maar ook een bronzen 75 plusser!

Geen opmerkingen: