donderdag 24 mei 2018

Terugkrabbelen


Het hoesten is zo goed als voorbij, de energie begint terug te komen. De afgelopen dagen voor het eerst sinds anderhalve week de loopschoenen aangetrokken. Weer even wennen, de eerste keer zat er totaal geen gang en zin in. Maar na een povere twintig minuten op maandag volgde gisteren (woensdag) een min of meer geslaagd duurloopje - 65 minuten - met wisselende tempo's (van 1 tot 3 minuten). 'Het gevoel' begint weer terug te komen. Dus die vijf kilometer bij The Royal Ten aanstaande zondag moet gaan lukken.


Gisteren ook bij fietsenwinkel.nl een wat sportievere fiets (hybride) gescoord. Dit omdat mijn 'oude' getrouwe stadsfiets (Giant Metro) bij het 'doorfietsen' irritant zwaar trapt, het is al langere tijd geen genoegen meer om daarop tochtjes te maken. Kan aan die Nexus 7 snaar liggen, of gewoon aan mezelf natuurlijk... De bandjes hard oppompen helpt wel iets, maar echt 'licht' fietsen wil niet lukken.


Een paar weken terug was ik al bij het filiaal van fietsenwinkel.nl aan de Laan van NOI om - na internet te hebben afgestruind - ter plekke een aantal fietsen te bekijken die in de fuik van mijn persoonlijke voorkeuren zijn blijven hangen. Er waren twee goede opties. Gisteren op beide fietsen een proefritje gemaakt. Nu maar de knoop doorgehakt. Morgen wordt-ie aan huis bezorgd.


Weinig sportplaatjes ditmaal, maar wel wat onvermijdelijke shots die ik tijdens de ochtendwandelingen van afgelopen week nam...
Geen opmerkingen: