maandag 31 december 2018

Fartlekkend naar jaarwisseling

Who knows where the Time goes.....
Vanmorgen, 31 december 2018, de laatste training van dit jaar volbracht. Nou ja, volbracht, laten we het er op houden dat ik een aardig deel heb meegedaan, maar echt makkelijk ging het niet.
Met die tweehonderdjes op de baan kan ik redelijk meekomen, maar nu was het andere koek.

Het was een fartlek met wisselende tempo's, inclusief een rondje van pakweg een kilometer door de duinen en een pyramideloop door mul zand van 1-2-3-2-1 minuten. Niet zo moeilijk zou je zo zeggen, maar inderdaad, dat mulle zand... Dat schoot niet op.

Wie wel (en vooral) goed gingen waren de dames, vooral Ilse die menigeen een of twee rondjes 'lapte' kreeg na afloop van de training een extra pluim van trainer Maarten.


Gelukkig had ik - naast het leeftijds-excuus - een goed alibi om op sommige stukken te verzaken, zoals de stormbaan. Kon ik mij verdienstelijk maken om de verrichtingen van anderen op foto en film vast te leggen...

Hoe dan ook: het was heerlijk weer, bijna lente-achtig, windstil en opmerkelijk zacht. Zelfs het winterzonnetje liet zich even zien...

Rest mij nog iedereen een goede jaarwisseling toe te wensen en (alvast) de beste wensen voor het nieuwe jaar!3 opmerkingen:

Hizkia zei

Ja, dat was zeker een pittige training, Fred! Prettige jaarwisseling en tot ziens in 2019.

Fred zei

Dank je Hizkia! Jij en Michel ook een prettige jaarwisseling en tot volgend jaar! ;-).

Anoniem zei

https://fredvandergonnetscher.blogspot.com/2015/06/

donderdag 11 juni 2015
Haag Atletiek Nederlands kampioen bij de teams!

Op de foto bij dat artikel, staat JERRY MONSELS. Hij wordt door u
"legendarisch" genoemd. "...Ook zien we een aantal coaches zoals Paul Wernert en de legendarische Bram Wassenaar en Jerry Monsels."

U zou hem op de foto een zwart balkje moeten geven, om te laten zien dat hij een CRIMINEEL is. Vanwege zijn jarenlange sexueel misbruik praktijken.

Zaterdag 5 januari 2019
BARENDRECHT – Atletiektrainer Jerry M. zou de afgelopen 35 jaar ‘ongehinderd diverse minderjarige meisjes die hij onder zijn hoede had, in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, jarenlang hebben misbruikt.‘ Hierover berichtte de Telegraaf vanochtend.