donderdag 3 november 2011

Generale Berenloop

Woensdagavond trainingsavond. Voor de meesten van onze groep was dat de laatste training voor de Berenloop op Terschelling. Anja, Eveline, Yvette en Gerard gaan daar 'de hele' lopen, Ilse, Ellen en ik 'de halve'.

Ik moet zeggen dat het heel goed ging, die training. Het was een duurloop van bijna anderhalf uur met af en toe versnellingen van drie à vier minuten. Ik liep steeds mee 'op kop' dus ik denk dat ik 'op' Terschelling minstens een heel behoorlijke halve marathon zou kunnen lopen. Wie ook meeliep was Dick. Wat is het lang geleden dat hij voor het laatst met ons meeliep, zeker vijf maanden geleden. Blessureleed. Maar hij kon de hele training meelopen, het ging heel goed! Sterker nog; in de laatste eindsprint was hij door niemand bij te houden.

En wie waren er nog meer bij? Anja, Eveline, Ellen, Ellis, Michel, Maarten, Gerard, Dick, Fred. Ze (wij) hadden er allemaal zin aan!

Na afloop van de training was het aangenaam verpozen in het clubhuis. Ilse had bardienst en had saté geregeld. Ik had echter al genoeg gegeten dus heb ik er niet van geproefd maar het zag er erg lekker uit!

Marjolein was er ook weer eens, zij was de winnares van de Vumc Gebouwenloop vorig weekend. Mag ook wel eens vermeld worden!

2 opmerkingen:

Ton van Westbroek zei

Mijn vriend William was daar drie minuten sneller (43.09), die kan je beter vermelden dan die Marjolein (46.09). Typisch weer een voorbeeld van het eenzijdig belichten van het nieuws.

Fred zei

Ton, ik wist niet dat William meedeed! Ik heb hem ook niet in de uitslagen en op de foto's gezien, maar daar was ik eerlijk gezegd ook niet op gefocusd ;-). Inderdaad erg goede tijd!