donderdag 9 februari 2012

Sufferdjes

Noem het overdreven, maar de vrees dat het weer mis zou gaan met de knie was de reden dat ik gisteren (woensdag) niet met de groep heb meegetraind. Er stonden enkele langere tempo's op het programma en omdat juist de korte tempo's van afgelopen maandag zorgden voor een pijnlijke knie, wilde ik dat nu niet verergeren.

Dus liep ik een rustig duurloopje 'in mijn eentje' maar ja, rond 19.00 uur kan dat in onze omgeving niet ongemerkt, er lopen dan vele groepen van Haag te trainen. Dus onwillekeurig liep je - zij het op enigszins respectabele afstand van de achterste lopers - dan weer een stukje met de ene, dan weer even met de andere groep mee. Bij de Kijkduinsetraat liep ik heel even met de groep van Maarten de Niet mee, de groep zette net een flink tempo in van pakweg 500 meter, ik liep met Maarten een stukje terug. Al snel ging ik weer mijn eigen weg, dus via de Laan van Meerdervoort huiswaarts.

Overigens werd deze foto van vorig jaar (na de Midwintermarathon) mij door Henriëtte toegezonden, ik nam juist een medaille in ontvangst. Ik kan mij daar niets meer van herinneren!
Gekscherend merkte ik nog op dat het plaatselijke sufferdje van Den Haag het plaatselijke sufferdje van Apeldoorn had gehaald, maar niemand die dat tegensprak ....;-)...

Hoe dan ook, is er ruim een uur gelopen. Beter dan niets!

Geen opmerkingen: