donderdag 16 februari 2012

Woensdag-varia


Ziezo, eerst even een blommetje om kleur te brengen in deze troosteloze dagen maar niet getreurd: het voorjaar is in aantocht! Voor onze amaryllis is het zelfs al twee weken zomer. Maar komaan, terug naar het echte leven en dat is voor een lopert... lopen.

De benen voelden gisteren (woensdag) beter dan de afgelopen weken dus er kon gelopen worden! Ik bedoel: getraind met groep 5. Ondanks de regen was er een grote opkomst, alleen onze groep bestond al uit 15 personen. Overigens was de regen niet van lange duur, na een minuut of tien werd het wat droger. En de temperatuur was heerlijk (tenminste, voor lopers wel ;-))...

Op het programma stond een duurloop met hier en daar een versnelling. Nou, dat werd heel anders, die duurloop was er wel maar die werd overwegend snel gelopen en ook werd er een paar keer flink tempo gemaakt, steeds zo'n vijf minuten (gevoelsmatige inschatting). Vooral die tempo's kostten mij (of mijn benen liever gezegd) nog wat moeite. De knie heb ik echter nauwelijks meer gevoeld (op het eind een beetje) dus zaterdag ga ik welgemoed deelnemen aan de testloop.

De route ging via de Groen van Prinsterenlaan en Waldeck  naar Ockenburg, vervolgens langs de Puinduinen naar Kijkduin en van daaruit via de duinen terug naar de Laan van Poot.

Na afloop was het weer gezellig, tjee, dit zinnetje kan ik elke woensdag wel copy-pasten. Nog een tijdje met Ruud gepraat die wel een van de grootste fans van de band is waarin zijn dochter basgitaar speelt, Take It Off. Hij wees nog op een recensie van het optreden afgelopen zaterdag op 3 voor 12. Leuk om te lezen!

4 opmerkingen:

Carlo zei

HaHa! Die Ruud weet niet van ophouden zeg!Hoeveel CD's zou ie zelf gekocht hebben!

Anoniem zei

Hee, Carlo, ceedeetje kopen?

Ahum, Fred, het is Groen van Prinstererlaan. En welke band noemde jij nou ook al weer (fusion)?

Ruud van A.

Carlo zei

Zeg Ruud, ik koop er eentje als jij ervoor kan zorgen dat alle bandleden er een handtekening opzetten! Dan heb ik een collectorsitem! Zeg maar hoeveel je van me krijgt.

Fred zei

Hoi Ruud, Fusion is geen band maar een muzieksoort, het is een mix van jazz, rock en avant garde. Groepen die dit genre in de jaren 60 en 70 erg geliefd (vooral in cult- en artistiekerige kringen) hebben gemaakt waren Soft Machine en in Nederland Supersister en Alquin.