zaterdag 16 maart 2013

Weer een etentje

 
Bij voorbaat excuses aan degenen die zich ergeren aan blogjes over etentjes. Maar er valt niet aan te ontkomen: vrijdagavond was weer een etentje, ditmaal van, voor en met de jubileumboekcommissie. Zie het als een geste van de vereniging voor het toch wel vele werk dat is verricht en de (vrije) tijd die er in is gestoken.

Misschien is het, als mede-auteur, niet aan mij om te zeggen dat het in elk opzicht een prachtboek is geworden, maar zo is het wel! Zowel inhoudelijk als qua vormgeving, maar ja, dat mag ook wel als jouw vereniging 100 jaar bestaat. Veel geschiedenis ook over de Haagse en Nederlandse atletiek, met schitterende foto's uit die tijd.

Maar daar ging het gisteren niet over. We hebben in een gezellig-informele ambiance (Café Emma aan het Regentesseplein) gegeten. Erg aardige bediening, bovendien was het eten buiten verwachting goed, zelden zo'n lekkere Osso Bucco gegeten. Een meer dan goede voedingsbodem voor de wandeling die ik vandaag ga maken en de Team Time Trial aanstaande zondag. Daarover later meer!

1 opmerking:

Tiny zei

Opletten Fred, je gaat groeien!