dinsdag 26 november 2013

Duurloopje met uitschieters

De afgelopen dagen was ik druk bezig met interviews, onder andere met de hoofdredacteur van Runners World al ging het niet zozeer over zijn blad maar meer over zijn sportverleden bij Haag Atletiek. Met het uitwerken van een en ander ben ik wel even zoet.

Maandagavond heb ik weer eens meegetraind met Groep 5. Dit ondanks de weersvoorspelling die niet onverdeeld gunstig was. Ik had overdag kunnen trainen maar toen was ik dus bezig met wat in de eerste alinea staat.

Toch was de training best lekker pittig. Die ene regenbui ook trouwens, vijf minuten ijskoude ellende. Maar goed. Wij waren met z'n tienen. Veel van de inmiddels binnen Haag Atletiek wereldberoemde Hartvrouwen 5 en een paar noest werkende mannen. Het programma viel mee, een duurloopje van 80 minuten maar een paar keer mochten de mensen die daar zin in hadden wat sneller. Kennelijk had ik er zin in want ik liep een paar keer dapper 'van voren' mee.

En vooral die paar tempoversnellingen  gingen best hard maar ik zou dat tempo geen tien minuten kunnen volhouden, zo is het ook wel weer. Dan zou ik toch die pillen moeten gaan slikken waarvan sommige groepsleden dachten dat ik ze gisteren al had ingenomen. Maar zo is dat natuurlijk niet - zoals bekend moet je altijd ontkennen dat je doping gebruikt - ik had gewoon een opleving....

Geen opmerkingen: