maandag 11 november 2013

Foto's uit de oude doos, lopen als een oude doos...


Zo, ik zet de foto die ik vandaag op Facebook plaatste nu ook maar op mijn blog, dan staat-ie meteen in het digitale archief.  Een echte Ed van der Elsken! Ik dacht aanvankelijk dat deze foto in 1981 of 1982 moet zijn gemaakt, maar in 1982 had ik geen baard (zo blijkt uit de foto links met clubgenoot Wim van Vilsteren voor mij lopend) en in 1983 wel (zie de foto daarnaast, met een gebrilde Arnold Poels voor mij). Dus ik houd het op 1983!


Ziezo, met bovenstaande foto's heb ik deze blogpost nog een zweem van heldhaftigheid meegegeven. En dat is wel nodig ook, want de training ging vanavond voor geen meter. De opkomst bij Groep 5 was bepaald niet groot: Eveline, Ilse, Marianne, Hans U. en Rob. Allemaal snelle types dus! En ik, als minst snelle van het stel. Nou, zeg maar rustig langzaamste!

Op het programma stonden drie series van 2-4-2 minuten, en dat drie keer. Of het aan mijn zware kleding lag (ik dacht dat het koud zou worden en had een zwaar loopjack aan), of dat het tussen de oren zat, of aan het feit dat ik al wekenlang geen bietensap heb gedronken, geen idee, maar ik trok de tempo's niet. Die twee minuten gingen nog wel, maar de vier minuten vond ik onwijs zwaar en duurden gevoelsmatig ook een stuk langer. Ik deed mijn best om bij te blijven, maar het grootste deel van de training liep ik helemaal achteraan, wel vijftig meter achter de laatsten. Een volgende keer beter!

1 opmerking:

navidad zei

Blijvend leuk, die blogberichten. Met of zonder een pak regen erbij. En zie, ook hier duiken die jaren '82 en '83 op. Hoe bestaat het?