zondag 19 januari 2014

Leven in de brouwerij

Zaterdagochtend voor de eerste keer in twaalf dagen iets gedaan dat heel in de verte op joggen leek. Amper twintig minuten en afgewisseld met stukjes wandelen. Voorzichtigheid is nog steeds geboden, de blessure lijkt op de terugweg maar is nog wel aanwezig. De komende week staat in het teken van herstelloopjes, als het herstel doorzet tenminste.

Zaterdag was ook een testloop, zo hoorde ik later in de middag van Murat, dat was op het feestje van Frits Bos. Murat heeft geweldig gelopen, 10 km. in 48 minuten. Dat lijkt niet heel snel maar twee jaar terug deed-ie over diezelfde afstand ca. zeventig minuten. Over progressie maken gesproken. Maar hij traint wel veel, moet ook wel met de marathon van Rotterdam in het vooruitzicht.


Het feestje van Frits was in Het Brouwcafé aan de Scheveningse binnenhaven. Het was erg gezellig, en druk, Haag Atletiek was flink vertegenwoordigd. Frits is een liefhebber van een goed glas bier en bovenal port, hij heeft deze avond heel wat flessen gekregen om aan zijn collectie toe te voegen. Met stripverhalen ligt dat iets anders, volgens mij heeft-ie alles al...


Later hebben wij nog 'en petit comité' iets gegeten bij het naastbijgelegen restaurant 'Pasta Compagnie'. Niet duur maar wel gezellig en heel lekker. Vandaag, zondag, ga ik weer een stukje (proberen te) hardlopen. Uiteraard heel rustig, niets forceren. Vanmiddag gaan we met een hele ploeg naar Gouda, naar het Pint Winterbierfestival. Een jaarlijkse traditie!

Geen opmerkingen: