donderdag 27 maart 2014

De twee van de Appel(taart)


Gistermiddag 'om logistieke redenen' maar eens voor mijzelf getraind. En dat was maar goed ook, want ik had mijn dierbare Groep 5-genoten later die avond vast niet kunnen bijhouden. Hoe dat zo? Stijve benen, waarschijnlijk door de trainingsarbeid van afgelopen maandag.

Op het programma van woensdag stond: tweemaal 2-4-2 minuten, in duurloop 3 tempo (snelle duurloop) en 8 minuten tussenpauze (dl. 1). Deze solotraining is vooral in Meer en Bosch uitgevoerd en duurde 85 minuten in totaal.


De eerste serie ging heel moeizaam, de tweede wat beter en de allerlaatste 4 minuten gingen goed. Thuisgekomen nog het nodige gedaan. De buren aan het eind van de straat (Ed en Monique) kwamen rond kwart over zes 'hun kind' Sem ophalen. Sem is een Cavalier King Charles Spaniel - hetzelfde ras waarvan wij er vroeger twee hadden - die met enige regelmaat bij ons logeert. Hij is helemaal vertrouwd bij ons, we hebben de afgelopen dagen heel wat met hem afgewandeld. Genoemde buren moesten tijdens de NSS-top werken (bij de beveiliging en de politie), vandaar dat wij ons over Sem hebben ontfermd. Het 'babysitten' werd beloond met een pronte fles Amaretto!


Oh ja, die voorjaarsachtige plaatjes zijn tijdens die wandeling gemaakt. Bijzonder voor dit jaargetijde was natuurlijk die vlinder (Kleine Vos) die ik spotte op een kozijn aan de Laan van Meerdervoort, vlak bij Meer en Bosch.


's Avonds toch naar de club gegaan om samen met Wim Hartman - op 21 maart waren wij jarig - alsnog te tracteren. Wij hadden allemaal versnaperingen meegebracht, Sonja Bakker zou het afkeurend hebben gadegeslagen. Zelf had ik twee appeltaarten en een monchoutaart gemaakt, echte 'traditionals' maar het ging er in als eh... taart. Zeker bij Appel-acteur Hugo Maerten en Appel-PR-dame Eveline...Geen opmerkingen: