zaterdag 28 juni 2014

Those were The Twelve Hours Days...Vandaag is weer eens een onvervalste estafette-loop aan de Laan van Poot! Ik had bijna geschreven: 12-uurs estafette, want deze naam is in de loop de jaren een begrip geworden, sterker nog: is zo'n beetje ingeburgerd in de Nederlandse taal.

Echter vandaag geen 12-uurs estafette, maar wel een 9-uurs en een 6-uurs estafette. De jaren schrijden voort, en kon ik zo'n acht jaar geleden nog redelijk meekomen, nu beperk ik mij tot de 6-uurs in een meer recreatieve groep. Maar voor het merendeel van de deelnemers gaat het toch vooral om 'de lol' op zo'n dag, het camping-sfeertje, de teamgeest, de gezelligheid en de pastamaaltijd na afloop.

Om alvast een beetje in de sfeer te komen een paar plaatjes. Ja. webloggers (bestaan ze nog? Jawel, een enkeling blogt nog), voor jullie een feest der herkenning!

2 opmerkingen:

Tiny zei

Een leuke dag was dat altijd. Ken nog steeds je uitspraak van destijds in het jaar dat ik supporterde; "een ietwat oudere man";-)

Fred zei

Haha Tiny, dat weet ik nog goed! Nu ben ik zelf een 'ietwat oudere man' en begrijp heel goed hoe je je toen voelde. Oud? oud? de duvel is oud! Maar wij (zeker jij) lopen nog menige jongeling er uit! En al worden wij negentig, van binnen blijven we ons altijd jong voelen. Laten we dat vooral zo houden!