donderdag 12 november 2015

Sint Maarten training


Laat mij beginnen met de link naar de foto's die Ellen Hilker van het trainingsweekend, en met name de zogeheten 'Hartman Cross' in Burgh-Haamstede heeft gemaakt. Dit uiteraard vooral interessant voor de deelnemers!

De foto's van Ellen zijn aanmerkelijk beter dan die ik heb geschoten (de bovenste vormt een gunstige uitzondering denk ik) maar degenen die mijn foto's toch of alsnog willen zien, verwijs ik naar mijn vorige blog, klik daar op de oranjekleurige woorden/links.

Maar waar zijn de uitslagen? Ha, deze zijn HIER, met dank aan Wim en Trudie Hartman!

Het trainingsweekend is alweer verleden tijd, en dat geldt ook voor de Berenloop in Terschelling. Gisteravond was er een training waarbij wij het alweer droog hebben gehouden. Wat het weer betreft dan. Wat valt er te vertellen over een training waarvan op het schema stond: 'duurloop 1/2'? Hooguit dat er weer lekker is gelopen onder leiding van Sandra. Met het donker vertrokken wij vanaf de Laan van Poot en liepen wij via de villawijk langs de Machiel Vrijenhoeklaan naar Kijkduin, daar namen we het stratenparcours rond de puinduinen, dan nog een stuk Kijkduinsestraat en Loosduinen en terug via de Laan van Meerdervoort. Het was een rustige duurloop, al leek het bij vlagen sneller te gaan maar volgens de garmin was dat meer een gevoel dan realiteit. Toch al met al weer lekker gelopen.

Terug in de kantine vormden enkele charmante dames van onze trainingsgroep de barploeg, in verband met Sint Maarten hadden zij snoepjes op de bar gezet en er waren ook pannenkoeken. Nu had ik die thuis al gemaakt - en gegeten - dus ik sloeg over.


Geen opmerkingen: