maandag 7 augustus 2017

Kunstige koppen


Wederom dank aan Bas van Binnendijk, die gisteren niet alleen meeliep met de Kerkpolderloop, maar nadien ook kans zag om de overige lopers in beeld te brengen. Juist op het moment dat zij de meet passeerden.

Deze maandagavond maar eens rustig-aan gedaan bij de training. De groep was vrij groot, wat mij enigszins verbaasde: de zomervakantie is nog niet voorbij, al zag ik veel 'terugkeerders' bij de aanwezigen. Sandra was er in ieder geval, zij nam de training op zich.

Eerst inlopen en dan de gebruikelijke oefeningen, waarna we op het terrein van het voormalige Juliana Kinderziekenhuis nog wat loopscholing deden.

Op het programma stond een duurloopje van een uur, met daarbinnen drie keer een serie van 5x30 seconden in 10km tempo, met steeds 30 seconden herstel tussen de tempo's.

Niet dat het slecht ging, integendeel, maar ik bedacht mij dat het daags na de Kerkpolderloop en met de Coopertest aanstaande woensdag in het vooruitzicht, verstandig zou zijn om wat 'te dimmen'. Dus toen halverwege de training - we hadden er juist de eerste serie op zitten - drie personen (Arie, Sonja en Elly) afhaakten, besloot ik de vierde persoon te zijn. Met z'n vieren liepen wij via de duinen terug naar de Laan van Poot. Ter hoogte van het Fuutpad nam ik afscheid van het drietal en liep via Fuutlaan en vervolgens de Zonnebloemstraat door naar huis.


Over Zonnebloemstraat gesproken: de zonnebloem bij ons voor de deur staat er zonneblommig bij.

Voor de rest niet veel te melden vandaag, ik was druk bezig met het samenstellen van een online portfolio. Wel zo prettig en handig om een deel van mijn schilderijen- en tekeningen collectie ook op het net, op een website voor 'kunstige koppen' te 'exposeren'.

Geen opmerkingen: