dinsdag 26 juni 2018

Nagekomen Parkpop-post


Zo druk het was op Parkpop, zo rustig was het gisteravond in de duinen. Dat zal over een dag of twee wel anders zijn als de temperatuur omhoog schiet. En de zon schijnt, dat ook natuurlijk.

Na eerder die middag nog een uurtje 'voor mezelf' te hebben gelopen - met wat halve en hele minuutjes voluit er in verwerkt zoals het clubschema aangaf - ging ik na het eten, om een uur of negen, naar buiten voor een wandelingetje.

Het is overigens niet zo dat ik helemaal niemand ben tegengekomen. Uiteraard een paar Haag-vrienden, maar ook deze jongen kruiste mijn PAD. Ik denk trouwens dat het een meisje is, maar dat zullen wij nooit weten want ik heb het diertje niet gekust (het zal maar een schone prins worden en wat moet ik daarmee).


'Het veldje' aan de De Savornin Lohmanlaan staat er momenteel fraai bij vanwege de mooi contrasterende kleurenpracht van grote toorts en Slangenkruid.

Vogels hoor je steeds minder, met uitzondering van merels en zanglijsters (naderhand op de terugweg door Meer en Bosch). Je kunt dieren geen menselijke eigenschappen toedichten, maar als je die zanglijster in het filmpje zo hoort komt toch de gedachte op dat vogels - zeker deze - gevoel voor humor hebben...


Onderweg kreeg ik een 'Appje' van Robbert en Jacqueline, ze stuurden nog enkele foto's van het Parkpop en Saturday Night gebeuren van het afgelopen weekend.


Wie nog wat wil nagenieten van de muziek, op TV West staan leuke fragmenten en ook op Facebook zijn er door diverse festivalgangers - onder wie blogger dezes - concertfragmenten geplaatst.  Van wat ik heb gezien waren The Analoques en Koen Wauters met zijn Clouseau muzikale hoogtepunten, maar Mel C. was geweldig, Kim Wilde gaf een spetterende show weg en andere 'Sexy Things' zoals door Hot Chocolate bezongen, mochten er ook zijn.

Hier een geweldige uitvoering van een Beatles-klassieker van The Analogues!

Geen opmerkingen: