donderdag 18 oktober 2018

De pyramides van Westduinen


Kaal en leeg: zo ziet het krachthonk van onze vereniging er momenteel uit. Dat wil zeggen: alleen deze week, als het meezit. Er worden renovatiewerkzaamheden verricht, zo komt er onder meer een nieuwe vloer(bedekking).



Dat betekent wel dat er een week niet kan worden getraind. Daarom gisteren naar Fit voor Free aan de Houtrustweg gepeddeld ter compensatie. Met een persoonlijke dagpas kun je een keer gratis van alles uitproberen, en dat is veel.

Echter was de sportieve hoofdmoot van gisteren de avondtraining. Die startte wat later omdat  voorafgaand aan de training atleten werden gehuldigd. Dat gebeurde voor ons clubhuis en het ging om de vrouwen senioren, jeugdkampioenen en Stefan Rusch (1e bij EK para-atletiek op de 100 meter). Onze - veelal jonge - toppers werden welverdiend in de bloemetjes gezet.

Vliegenzwam

Dronken vliegenzwam?

Jonge vliegenzwam

Vliegenzwam met geelzucht

Hoogbejaarde vliegenzwam
Om tien over zeven 'mochten' de trainingsgroepen vertrekken om hun ding doen. Op het programma stond een zogeheten pyramidetraining. Vijf series volgens het schema 30-60-90-60-30 seconden in 5km tempo.  Met steeds 30 seconden pauze tussen de tempo's en drie minuten pauze tussen de series. Hoewel ik de afgelopen dagen best het een en ander heb gedaan in fysiek opzicht, ging het als een zonnetje, afgezien van een korte inzinking bij de vierde serie.

Vandaag maar even pas op de plaats!

Op Facebook had ik trouwens de nodige foto's geplaatst, vooral die ik dinsdag tijdens mijn wandeling naar, in en van de Waterleidingduinen heb gemaakt. Doe ik hier nog eens dunnetjes over.


Geen opmerkingen: