maandag 8 oktober 2018

Opgekrabbeld...


Het is te kinderachtig voor woorden, ik weet het. Toch kan ik niet nalaten te vermelden dat ik gisteren bij AV'40 eerste in mijn categorie (van 10 leeftijdgenoten) werd. Dat bleek uit de uitslagen. Nu was het wel een gewone prestatieloop en er was ook geen categorie-indeling, maar goed dat maak ik dan maar even voor mijzelf.

Leeftijd en hardlopen. Uit bovenstaande cartoon die ik minstens 48 jaar geleden maakte, blijkt dat ik daar ook toen al mee bezig was. Ik werkte toen bij Succes-Nederlandse boekenclub op een afdeling die onder andere verantwoordelijk was voor (onder meer) de produktie van de catalogus en de befaamde Succes-agenda. Leuke tijd gehad daar. Op de cartoon tekende ik mijn directe collega's en mijzelf zoals ik mij toen (in 1973) voorstelde hoe wij er twintig jaar later uit zouden zien.

Meteen even gekeken of ik meer 'cartoon-selfies' heb ingescand waarop 'uw cultuurbarbaar' bezig is met de schone loopsport die ik ook nu nog mag beoefenen. En verdomd. Het zijn allemaal van die tekeningetjes die 'zo maar' en heel snel zijn opgezet, de schoonheidsprijs zullen ze nooit winnen maar wel grappig.

Met oud-collega Henk Recourt


Kerkpolderloper....

Met Arie Develing in de kleedkamer na een Kerkpolderloop

Iets actueler: Fred, Pierre en Arne


Geen opmerkingen: