zaterdag 13 oktober 2018

Mooi Weer Lopers

De hele week was het heerlijk weer om te lopen en dat hebben we naar hartelust gedaan. Maandag dus die 90 minuten 'solo', dinsdag veel gewandeld en woensdag ook hardlopen, zij het niet met de groep: omdat we woensdag eters hadden heb ik overdag, direct na het krachthonk, een uur voor mezelf gelopen, deels over het sportpark Laan van Poot, deels door de duinen. Was niet verkeerd, zo lopen in de herfstzon die niettemin nog met voldoende kracht scheen. Ook nog een beetje het schema gevolgd met vijf keer zes minuten in een wat sneller tempo.

En vrijdagochtend natuurlijk weer de 'club van 200' (zo heet de informele trainingsgroep van Maarten niet, maar het bekt wel lekker) met tien maal tweehonder metertjes op de baan. Een grote groep ditmaal en ook weer met een aantal mensen die er vorige week niet bij waren, dus wederom een groepsfoto. Met dank aan Pierre!


Ook nu weer van de bekende twee walletjes gegeten, namelijk deels (7 x) meegedaan - het gaat steeds beter, ditmaal tussen de 47 en 51 seconden per keer -  en deels (na het lopen) krachttraining met onder anderen Wim Hartman, Pierre Tissot en Chris Oude Maatman.

Ook Ton Gerritsen was er, hij had een t-shirt aan met daarop de tekening/cartoon die ik enige tijd geleden van hem heb gemaakt.


Overigens moeten we volgende week een mouw aan die krachttraining zien te passen, want dan vinden er renovatiewerkzaamheden in 'het honk' plaats.


Voor het overige stond deze vrijdag in het teken van de verjaardag van mijn kleindochter Chloë, zij is nu vier jaar geworden. Na de verjaardagsvisite met overige familie zijn we naar Boerderij Geertje in Zoeterwoude gegaan. Een tijdje terug waren we daar ook, het is een van de leukste locaties in de regio. Niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen. Je kun er roeien, 'nostalgisch' winkelen in de boerderijwinkel en eventueel iets gebruiken in het restaurant.


Na terugkomst spontaan met een deel van het gezelschap in Madestein gegeten. Mooie locatie en dito restaurant en het eten was ook goed. Al met al was het een - letterlijk en figuurlijk - veelbewogen dag!

Geen opmerkingen: