vrijdag 5 oktober 2018

The Beauties and The Beasts


Het was mij het ochtendje wel weer. Maarten heeft voor de mensen van zijn (informele, dus niet officiële) trainingsgroep t-shirts laten maken die we vanmorgen meteen aantrokken, nog vóór de training was begonnen! Pierre Tissot heeft de foto gemaakt.

De training zelf was weer puik: het ging als een zonnetje, terwijl het zonnetje zelf ook flink zijn best deed. Bovendien was het nagenoeg windstil.

In hersteltempo naar het volgende 200je...
De afgelopen week ging het lopen als een natte krant. Stroef en gevoelige knieën. Gisteren (donderdag) heb ik wel nog een uurtje 'voor mezelf' gelopen maar het duurde zeker een half uur voor ik een beetje op gang kwam. Ik ging naar de club waar ik vooral op het grasveld een paar rondjes liep, overigens zonder versnellingen. Alleen de laatste 250 meter naar mijn huis gingen voluit.

Maar goed, vanmorgen ging het een stuk beter, evenals Jan Groeneveld en Pierre Tissot liep ik vijf van de tien tweehonderdjes mee, zo rond de 50/51 seconden, en twee keer ging het weer wat sneller dan de vorige keer, 47/48 seconden. De langzaamste (vijfde) liep ik in 52 seconden. De voorhoede werd echter gevormd door de dames die rond de veertig seconden kunnen lopen en dat ook liepen. Enkelen zoals Merel, Ilse en Febe doken daar nog onder.

Het is een leuk groepje geworden zo. Pierre en ik doken het krachthonk in, waar Arie en Menno al bezig waren (ging zelf tot 10 x 80 kg. bankdrukken (slecht uitgevoerd maar toch, dreig nog sterk te worden op mijn oude dag) terwijl de anderen, na het hele programma (10 x 200m) afgewerkt te hebben, nog uitgebreid grondoefeningen gingen doen in 'de kindercrèche' zoals de serre-achtige ruimte van het clubhuis genoemd wordt (en zo ook bedoeld is/was).

De rest van de dag eigenlijk niet veel gedaan: boodschappen, straks koken, maar wel een uurtje in de tuin gezeten. De zon was nog warm!

Geen opmerkingen: