donderdag 27 juni 2019

Keep on running through the decades...


Deze twee veteranen - ze liepen al in de jaren zestig en zeventig - werden recentelijk door fotograaf en snelle loper Bas van Binnendijk vereeuwigd. Dat was na een van de zogeheten Bertus-lopen, bij Onder Ons in Delft.

Gé van IJzendoorn en ik waren destijds geen toplopers maar konden als begin-dertigers aardig meekomen met gemiddeld '39 op de tien' en '19 op de vijf'.


Nu gaat het stukken langzamer, maar we lopen nog en met evenveel plezier en gedrevenheid als in die roerige jaren.

Gisteravond na vrij lange tijd weer eens meegetraind met de groep. Van tevoren een blik op het trainingsschema geworpen, op het programma stond: 3x(3x30-60-30sec.) met telkens een tussenpauze van een halve minuut en een seriepauze van 5 minuten.

Zo op papier ziet dat er niet echt zwaar uit, ik voelde mij er wel toe in staat. Dat het overgrote deel van de groep jonger is en door intensief trainen een stuk sneller loopt dan ik, soit. Mogelijk doe ik in het najaar een stapje terug (een groepje zakken), dat hangt af van hoe een en ander zich ontwikkelt.

Echter viel het gisteren niet tegen, dat wil zeggen ik kon aardig meekomen met de eerste twee series, maar ja, het was uiteraard het Westduinparcours, klimmen is niet mijn ding en tegen het eind van die tweede serie voelde ik mijn benen en knieën flink protesteren. Reden dat ik de derde serie niet met de groep heb volbracht maar wel op eigen houtje, en al teruglopend, de derde serie heb afgewerkt.

Toch wel met een gevoel van voldoening in het clubhuis 'nagezeten' met de jongens.

2 opmerkingen:

Anneli Jäätteenmäki zei

Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit de zaanse schans, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en houd altijd van hem om bij mij terug te komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot op heden genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om hiv, kanker, enz. Te genezen. Neem contact met hem op via zijn e-mail doctorosagiede75@gmail.com

Anoniem zei

Ik ben dokter Ilekhojie zo dankbaar, die mijn man terugbracht die me verliet voor een andere vrouw. Op dat moment verliet mijn man me, verloor ik alles en ging ik wekenlang niet naar buiten omdat we al meer dan 20 jaar samen zijn. Dingen veranderden toen een vriend me Dr. Ilekhojie WhatsApp-contact gaf. Ik stuurde hem een bericht en vertelde hem de pijn die ik doormaakte en hij vertelde me dat hij ons zal helpen bij het verzoenen. Hij vertelde me wat ik moest geven en hij was heel eerlijk en waarheidsgetrouw tegen me. Binnen 3 dagen belde mijn man, die al een week van huis is, om te vragen naar mijn welzijn en begon zich te verontschuldigen. Met dank aan dr. Ilekhojie die dit mogelijk heeft gemaakt. Neem contact met hem op voor hulp. Whatsapp +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com