woensdag 15 augustus 2012

Les Vacances de Monsieur Barbare

Nog even een pittige training voordat we voor een korte vakantie naar Frankrijk vertrekken. Die 'we' slaat overigens niet op dit groepje waar ik in 2006 deel van uitmaakte. Wij liepen toen de Marathon van Parijs.

Woensdagavond: later in de avond zou het behoorlijk gaan spoken, maar op dit moment, het is 22.43 uur als ik deze zin intik, is het nog steeds rustig. Geen slagregens, geen bliksemschichten en donderslagen in de regio Den Haag, maar het kàn nog veranderen.

In ieder geval hebben wij het tijdens de training droog gehouden. Wat regen betreft tenminste, er is meer dan genoeg eerlijk zweet geplengd. Dat kwam door de warmte, alhoewel het stukken minder warm was dan overdag. Ik heb de hele middag liggen bakken op het strand en ben driemaal de zee in geweest. Maar het was niet alleen de warmte, op het programma stonden twee series van 2-4-6-2 minuten, en dat tweemaal met een tussenpauze van ongeveer tien minuten. Door Ockenburgh en de duinen, een glooiend parcours kortom. De tempo's gingen best snel, toch is er vrij ontspannen gelopen. Al met al was het een geslaagde training.


De nazit was uiteraard weer gezellig, maar laat heb ik het niet gemaakt. Morgenochtend om vijf uur uit de veren, want wij nemen de vroegste trein naar Parijs. Jawel, ik ben er wel meer geweest, bijna elk jaar eigenlijk. De eerste keer was op mijn negentiende, met mijn toenmalige geliefde. Ik heb gewoon iets met deze stad, en in die liefde sta ik bepaald niet alleen.

Bloggen doe ik de komende dagen waarschijnlijk niet, de eerstvolgende keer is volgende week dinsdag. Iedereen heel veel mooi weer en fijne dagen toegewenst!

Geen opmerkingen: