donderdag 30 augustus 2012

Acht-en-een-half

Dat was het cijfer dat wij van Wim kregen gisteravond, na afloop. Dit voor de manier waarop de training door iedereen is uitgevoerd en volbracht.

Het zou, na de toch niet al te lichte excercitie van afgelopen maandag, toch weer een stevige training worden. En dat stevige zat 'm vooral in het programma: 4-6-4 minuten, en dat twee keer. Met telkens twee minuten tussen de tempo's en pakweg tien minuten tussen beide 'blokken'.

De eerste keer hield ik mij gedeisd, want ik voelde nog wat in de benen zitten van maandag. Met Jos, Cor en Dick liep ik achteraan, aan de voorkant - Patrick en Hans, daarna Peter, Anja en Yvette - werd de pas er bijzonder goed ingezet. De tweede sessie zette ik wat meer aan en liep toen ook iets meer 'van voren'. De laatste zes minuten waren erg zwaar, want minstens vijf minuten daarvan gingen helemaal 'heuvel-op'. Toch is ook deze goed volbracht.

 
De groep was ditmaal wat groter dan de afgelopen weken, en daar liepen nu een paar mensen bij die tot de snelste lopers van Groep 5 gerekend kunnen worden. Zoals Patrick, die het weer gaat proberen. Welnu, binnen de kortste keren liep hij op kop, samen met Hans. Dat gaat weer helemaal goed komen! Verder Cor van Veen, ooit een van de snelste lopers van onze vereniging maar door verhuizing, opknappen van de woning en ouderlijke verplichtingen wat gezetter geworden. Een paar keer trainen en de meesten zien dan alleen maar zijn rug, dat is mijn voorspelling.

De kantine zat weer eens ouderwets vol, het vrijwillige barpersoneel (o.a. Simon, Paul V. en Berny) had het er maar druk mee vanavond. De zomervakantie is nu toch ècht wel voorbij. Ons groepje 5 was nog een beetje aan het stoeien met smartphones, de foto van Ruud en mij die met mijn Samsung Galaxy is gemaakt is niet goed gelukt omdat de camerafunctie geen flits bevat. Die van Anja wel, wie weet zijn die wel gelukt. Het was hoe dan ook de bedoeling om iets van de gezellige sfeer te vangen...

1 opmerking:

Anoniem zei

Gezellig was het zeker Fred. Maar een smartphone zonder flits is toch niet zo heel erg smart.

Ruud van A.