zaterdag 6 oktober 2012

Van Rhenen naar Veenendaal

 
 
 
Het was een prachtige wandeling vandaag! Met Walter ben ik in alle zaterdagochtendvroegte naar Rhenen  getreind, waar we van de weeromstuit ook te vroeg arriveerden. Geen nood, direct bij het station is een buitengewoon aangenaam café waar het goed koffiedrinken is. En goed eten ook, zo bleek aan het eind van de wandeling, prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Drie kwartier later en ieder twee koppen leut zwaarder liepen we naar buiten richting station vlak om de hoek. Om half elf was afgesproken om aldaar te verzamelen. En prompt kwamen de andere 'Doornvogels' ons tegemoet. Na hartelijke begroetingen over en weer gingen we andermaal het café binnen, en andermaal gingen we aan de koffie of cappucino. Ditmaal echter met een flinke punt appeltaart erbij, mèt slagroom.

Daarna in de benen. De weergoden waren inmiddels zo goed geweest om de kranen van het tot dusver overvloedig vallende hemelwater dicht te draaien. Bijna althans, het eerste uur was het 99% droog, daarna werd het helemaal droog en later in de middag ging zowaar de zon schijnen.Heel weinig tekst ditmaal (misschien vul ik dat later nog aan), want ik wil nu gaan slapen, morgen moet ik vroeg uit de veren om alweer naar bosrijke gebieden te trekken, ditmaal voor de Hoge Veluweloop. Gelukkig hebben we de foto's nog, om Harm Edems te citeren...
Geen opmerkingen: